Corona Maatregelen

Update 01-04-2021

IJsvogel Watersport kan zijn boten verhuren, mits wij voldoen aan de maatregelen van het RIVM én u deze maatregelen naleeft.

We houden de laatste ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers staan voor IJsvogel Watersport voorop. We besteden dan ook extra aandacht aan de algehele hygiëne.

De boten worden verhuurd aan families en personen uit een huishouden. Groepen niet toegestaan. Het sanitair op de jachthaven is opengesteld voor gebruik. 

Maatregelen

Om onze bootverhuur open te houden en tegelijkertijd verspreiding van Corona tegen te gaan hebben wij onderstaande maatregelen genomen:

Voor uw en onze gezondheid is het uiterst belangrijk om u te houden aan onderstaande voorschriften:

Boekingen annuleringen vanwege Corona

Volgens de richtlijnen van de branchevereniging en de gemeente kan ons bedrijf geopend blijven. Annuleren is dan dus niet mogelijk op basis van de maatregelen rondom Corona. Gezien deze bijzondere omstandigheden en de menselijke kant aan deze situatie zijn wij van mening dat we elkaar moeten helpen. Daarom hebben we ervoor gekozen om u een voucher aan te bieden ter waarde van de aanbetaling die u reeds heeft gedaan. Met de voucher kunt u uw boeking verschuiven naar een andere periode binnen het seizoen 2021. Indien u de voucher indient dan wordt dit bedrag in mindering gebracht van de dan geldende verhuurprijs.

Terherne – Supermarkten en restaurants

De lokale supermarkt is 7 dagen per week geopend.

De restaurants zijn gesloten. Wel bieden ze u de mogelijkheid aan om het diner op te halen bij hun afhaalloket en de meesten hebben een brengservice.